Električno ogrevanje

Električno ogrevanje je odlična izbira za ogrevanje tako notranjih kot zunanjih površin. Najbolj učinkovito in pogosto je talno električno ogrevanje, ki je primerno tako za novogradnje kot za adaptacije hiš ali stanovanja.

Ena glavnih prednosti električnega ogrevanja je priročnost energenta, električne energije. A kljub temu je potrebno že med gradnjo misliti tudi na instalacije, ki bodo omogočale kasnejše investicije, ki si jih graditelj med gradnjo še ne moremo privoščiti, npr. ogrevanje žlebov ali talno ogrevanje hišnega dvorišča. Zato je priporočljivo je, da se o tem posvetujemo s projektantom ali z izvajalcem elektroinstalacijskih del oz. električarjem.

NOVO! Našo ponudbo smo razširili z izdelki za električno ogrevanje vrtov in teras gostinskih lokalov.

Električni grelci BURDA nudijo neslišno, udobno in takojšnje ogrevanje s preprostim pritiskom na gumb. Električno ogrevanje z grelci Burda je varčnejše od ogrevanja s plinskimi grelci in izgorevajo kisika in nimajo škodljivih izpustov.
Električni grelci Burda

Grelne mize Hot Table

Grelne mize HOT TABLE so del novejše generacije grelnikov za zunanjo oz. vrtno uporabo v gostinstvu. Mize Hot Table odlikuje izreden izkoristek nove tehnologije infra grelcev in s tem prihranek električne energije.

 

 

Kontaktne informacije